MLM je obchodní model budoucnosti

Jaký názor mají na MLM nejbohatší lidé světa?

 

Lidé mohou pracovat z domova, být se svými blízkými a pěstovat vztahy, což je nejkrásnější byznys. Laskavost je velmi drahý dar a nedá se očekávat od levných lidí. Pokud vám lidé transparentně doporučují něco, čemu sami věří, předávají vám kus sebe, své zkušenosti.

Warren Buffett, nejúspěšnější investor současnosti a třetí nejbohatší muž světa

 

Síťový marketing je průmysl s ročním obratem 114 miliard dolarů. Za posledních deset let vyrostl o 91 procent. Věnuje se mu celosvětově přes 60 milionů lidí, z toho 15 milionů Američanů. A i obyčejným rozumem je to obchodní model 21. století

Warren Buffett, nejúspěšnější investor současnosti a třetí nejbohatší muž světa 

 

Kdybych o všechno přišel a musel začínat úplně od začátku, našel bych si raději dobrou MLM společnost a pustil bych se do práce.

Donald Trump, obchodní magnát

 

Čím hlubší bude krize důvěry k tradičním reklamním nástrojům, tím více moderní obchod začne stát na účinném referenčním marketingu.

Frank Maguire, bývalý šéf KFC, FedEx a American Airlines

 

MLM může vyřešit ekonomickou krizi. Je totiž šancí pro každého.

Bill Clinton, 42. prezident Spojených států 

 

Na MLM je nejpozoruhodnější, že na vyšší pozici kariéry se nedostanete jinak než prokázáním důvěryhodnosti a pomocí někomu druhému, ať klientovi, nebo jinému distributorovi.

Paul Zane Pilzer, ekonom 

 

V MLM jsou dvě cesty, jak vydělávat. První vede přes přímý prodej. Co zobchoduji, z toho mám provizi. To ale není multilevelový marketing, je to podnikání vlastním přímým prodejem. Skutečný MLM začíná, když svůj způsob prodeje naučíte další lidi. V tom má MLM sociální rozměr.

Donald Trump, obchodní magnát

 

Raději budu mít 1 % z práce 100 lidí, než 100 % ze své vlastní práce.

John D. Rockefeller, americký průmyslník

 

"Síťový marketing není pro každého, ale každý by to měl zkusit."

Eric Worre, profesionál v oblasti síťového marketingu

 

MLM je příležitost vybudovat si vlastní firmu s velmi nízkým rizikem, protože neživíte žádné zaměstnance, marketing ani sklady, a s velmi nízkým vstupním kapitálem.

Donald Trump, obchodní magnát

 

Multilevel je všude kolem nás. Všichni něco neustále doporučují. Dobrý film, dobré auto, dobrou restauraci. Přivádíte firmám klienty a tržby, aniž o Vás vědí, aniž se Vám odvděčí. Všichni jsme součástí multilevelu, akorát za to většina z nás nedostává žádné provize.

Donald Trump, obchodní magnát 

Proč nakoupit u nás?

Přírodní
produkty

TOP kvalita
produktů

Rostliny z ekologických
oblastí

Více jak 30 let
na trhu

Garance lékařského
grémia