Hankintatukku Oy

Přírodní doplňky stravy, které vám Finclub nabízí, vyrábí společnost Hankintatukku Oy se sídlem v Helsinkách. Tato společnost patří mezi špičku v oblasti doplňků stravy a zdravé výživy. Je nositelem Ceny ministerstva průmyslu a obchodu. Její výrobky jsou posuzovány v akreditovaných laboratořích a výsledky jsou dozorovány Národní radou zdraví Finska.

Při svých výzkumech používá Hankintatukku Oy světové databanky a nejnovější vědecké poznatky. Ty jsou kombinovány s osvědčenými, několik tisíc let starými přístupy přírodní medicíny.

Díky své čistotě a polárnímu dni s dlouhodobým slunečním svitem dává finská příroda optimální podmínky pro pěstování unikátních léčivých bylin s vysokým obsahem účinných látek. Rostlinné extrakty, suroviny a produkty procházejí několikanásobnou kontrolou.

Výrobní proces odpovídá GMP (Good Manufacturing Practice - praxe dobré výroby). Splňuje nejvyšší požadavky na kvalitu výroby a nejpřísnější normy určené pro výrobu přípravků. Samotný výrobek je pak pod drobnohledem od výběru surovin až po konečný produkt a po celou tuto dobu musí splňovat několikanásobný systém kontroly kvality. Má svůj „rodný list“, který ho provází od jeho zrození až po expedici.

Pěstování a sběr rostlin odpovídá GAP (Good Agricultural Practice - praxe dobrého zemědělství). Jde o „revoluci“ při pěstování rostlin, které jsou následně určeny pro výrobu doplňků stravy. Náš výrobce Hankintatukku je jednou z mála společností v Evropě, které GAP splňují a tuto převratnou novinku si mohou dovolit na svých plantážích uplatňovat. Na rozdíl od GMP, které sleduje a zajišťuje kvalitu produktů při výrobě, GAP sleduje a zajišťuje kvalitu rostlin, které jsou k výrobě potravinových doplňků používány.

Rostlinka je zkrátka pečlivě sledována od semínka až po sklizeň, proto máme záruky, že v našich produktech byly zpracovány rostliny, které jsou:

  • pěstovány bez použití pesticidů
  • ručně sbírány v době, kdy mají nejvíce účinných látek
  • pěstovány v ekologicky čistých oblastech bez použití chemie
  • zpracovány velmi šetrně, okamžitě po sběru, aby nedošlo ke znehodnocení

     

Hankintatukku velmi úzce spolupracuje s Výzkumným zemědělským ústavem. Zadává úkoly, které souvisejí s možností pěstování a zdomácněním rostlin ve Finsku. Po několika letech systematického výzkumu pak tento zemědělský ústav učí farmáře, jak rostliny pěstovat a jak se o ně starat, aby splňovaly ty nejvyšší nároky na kvalitu.

Hankintatukku Oy je držitelem AAA® ratingu finanční síly a dalších certifikátů.

  • Nejvyšší rating finanční síly AAA®
  • Hvězdný dodavatel roku
  • Certifikát GMP

 

Proč nakoupit u nás?

Přírodní
produkty

TOP kvalita
produktů

Rostliny z ekologických
oblastí

Více jak 30 let
na trhu

Garance lékařského
grémia